Καλλιπη Βττα & Φωτειν Βελεσιτου

«Ετερφωνες λξεις»
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
στο Χαμμ.
 
 
Το ΧΑΜΑΜ ρχνει αυλαα και το γιορτζει

μ’ να πργραμμα που αγαπθηκε σο λγα, την Καλλιπη Βττα και τη Φωτειν Βελεσιτου αλλ και πολλος λλους καλεσμνους που πρασαν φτος απ το χρο του Χαμμ!  Μεταξ αυτν οι Ζαχαρας Καρονης, Σοφα Παπζογλου, Αφεντολα Ραζλη, Σταρος Σιλας, Κατερνα Τσιρδου κ.α

Η Καλλιπη Βττα και η Φωτειν Βελεσιτου, δο γυναικεες φωνς τσο διαφορετικς που μως η μουσικ τις εννει,  τις σμγει αρμονικ, εμφανζονται για μια τελευταα, εορταστικ παρσταση μ’ να ανανεωμνο πργραμμα το Σββατο 21 Ιουνου!

Μαζ με τον εμπνευσμνο συνθτη και ενορχηστρωτ Γιννη Ιωννου στο πινο και τον εξαιρετικ, νο και ταλαντοχο Νκο Γρα στο μπουζοκι, υπσχονται να χαρσουν να μοναδικ εορταστικ Σαββατβραδο με πολλς εκπλξεις!

Eκτς απ γνωστ κομμτια της προσωπικς δισκογραφας τους, θα δσουν το δικ τους στγμα και χαρακτρα σε διαχρονικς στιγμς, απ λο το φσμα του ελληνικο τραγουδιο.

Καταθσεις πως τα «Μην κλαις», «Ας ερχσουν για λγο», «Νχτωσε χωρς φεγγρι», «λα σε θυμζουν», «Τι πθος», «Εσαι εσ ο νθρωπος μου», «σα η αγπη ονειρεεται», «Πρα απ τη θλασσα», «Γεννθηκα για να πον» «Μλισσες», «Στο Λιβυκ» και πολλ λλα.

Η Καλλιπη Βττα και η Φωτειν Βελεσιτου  εναι δο τραγουδστριες που η ωριμτητ τους και η προσωπικτητ τους συμβαδζουν με την ουσα και το χαραχτρα των τραγουδιν  εν διαθτουν το χρισμα να αναδεξουν αθατες πτυχς τους και παρλληλα να υπογραμμσουν την δυναμικ, την ευαισθησα και τη φλγα τους.

τσι λοιπν λοι μαζ, μια παρα, κτω απ τον ατμοσφαιρικ θλο του Χαμμ,  θα περσουμε να μοναδικ εορταστικ Σαββατβραδο, το τελευταο για φτος μχρι να επιστρψουμε, ανανεωμνοι, το Φθινπωρο!

 

Σας περιμνουμε!